close
دانلود فیلم
خواص مواد غذایی

خوش آمدید!

به سایت سایت شیمی کاربردی دانشگاه گلستان خوش آمدید.

آخرین ارسال های انجمن

تولید نمك خوراكی در ایران

به‌ رغم توجه بسیاری از كشورها به این ماده ی حیاتی در طول تاریخ، كه گاهی منجر به بروز جنگ بین آنها می ‌شد، قبلا در كشور ما توجه اندكی به این عنصر مهم حیاتی شده است.

سنگ نمک

قبل از احداث كارخانه‌های تصفیه ی نمك، نمك خوراكی در كارگاه‌های سنتی به این شکل تولید می ‌شد كه به سنگ نمك استخراج شده از معدن، پس از آسیاب شدن و سرند كردن، یُد اضافه گشته و در كیسه‌های نایلونی زرد رنگ روانه ی بازار مصرف می ‌شد.

این نوع نمك، به علت آنكه هیچ گونه عمل تصفیه ‌ای روی آن انجام نمی ‌گیرد، غیر استاندارد بوده و مصرف خوراكی آن در درازمدت عوارض نامطلوبی ایجاد می ‌نماید و بایستی از مصرف آن جدا خودداری شود.

سنگ نمک

به ادامه مطلب بروید ...


ادامه مطلب
درباره : شیمی معدنی , خواص مواد غذایی , مواد معدنی , بیماری ها , متفرقه ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : نمک خوراکی , نمک , ید دار کردن نمک , سنگ نمک , روش مكانیزه ی تصفیه نمك ,
بازدید : 1496
تاریخ : جمعه 19 آبان 1391 زمان : 2:49 | نویسنده : 9011322113 | نظرات ()

خواص گیاه خرفه و تخم آن تخم خرفه تصفیه کننده خون و تسکین دهنده ی تشنگیاست و برای رفع سرفه می تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب بر، ضدعفونی کننده، ضداسکوربوت (بیماری های ناشی از کمبود ویتامین c)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود. گیاه خرفه با اسم علمی portulaca oleracea و با نام انگلیسی purslane از تیره پرتولاکاسه (portulacaceae) است که برگ های گوشتی و بذرهای سیاه ریز دارد.

برای مشاهده به ادامه مطلب مراجعه کنید.


ادامه مطلب
درباره : خواص مواد غذایی , شیمی دارویی , فیتو شیمی , متفرقه , بیماری ها ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : خرفه، , تخم خرفه، , تب بر، , ضد اسکوریوت، , ضد کرم، , portulaca oleracea، , تبیان، ,
بازدید : 1002
تاریخ : دوشنبه 16 مرداد 1391 زمان : 12:16 | نویسنده : محدثه گرزین | نظرات ()

پاورپوینت جزوه  شیمی و تکنولوژی مواد غذایی           دو واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی)

نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی

تهیه کننده: شهلا مظفری

جایگاه درس :

درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است.

 

فرمت : پاورپوینت         تعداد صفحات : 190       حجم : 1.81 مگابایت

برای دانلود پاورپوینت آمورشی شیمی و تکنولوژی رنگ بر روی عکس زیر کلیک نمایید .

شیمی و مواد غذایی


ادامه مطلب
درباره : خواص مواد غذایی , جزوات شیمی و پیام نور ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : جزوه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی , دانلود جزوه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی , پاورپوینت جزوه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی , جزوه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی پیام نور , جزوات شیمی کاربردی , پاور پوینت آموزشی شیمی و تکنولوژی مواد غذایی , تکنولوژی فراورش غذا , جزوه شهلا مظفری ,
بازدید : 3045
تاریخ : یکشنبه 08 مرداد 1391 زمان : 17:13 | نویسنده : امید علاالدین | نظرات ()

 

برای مشاهده متن کامل به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب
درباره : خواص مواد غذایی , بیماری ها ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : توصیه برای سحری , افطار , توصیه برای افطار ,
بازدید : 668
تاریخ : دوشنبه 02 مرداد 1391 زمان : 15:48 | نویسنده : وحید میردار وطن | نظرات ()

 

این روزها یکی از راه های آسان در دسترس قرار گرفتن انواع غذاها استفاده از کنسرو آنهاست. کنسروها دارای طیف گسترده ای هستند که از قدیمی ترین آنها کنسرو ماهی تن و جدیدترین آنها که نسل نویی از غذاهای کنسروی هستند می توان به کنسرو فسنجان، کله پاچه، سیرابی و شیردان و انواع دیگر غذاهای سنتی ایرانی اشاره کرد.

اما این پرسش مطرح می شود که ارزش تغذیه ای و سلامت غذاهای کنسروی یا بسته بندی شده چه میزان است؟ آیا می توان این غذا را جایگزین غذاهای خانگی کرد؟

 

برای مشاهده متن کامل به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب
درباره : خواص مواد غذایی ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : کنسرو , مصرف زیاد کنسرو , مضرات کنسروها ,
بازدید : 722
تاریخ : دوشنبه 02 مرداد 1391 زمان : 15:29 | نویسنده : وحید میردار وطن | نظرات ()

 

برای مشاهده متن کامل به ادامه مطلب بروید

 


ادامه مطلب
درباره : خواص مواد غذایی ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : آب , خواص نوشیدن آب , h2o , خواص آب , خواص h2o ,
بازدید : 665
تاریخ : دوشنبه 02 مرداد 1391 زمان : 15:9 | نویسنده : وحید میردار وطن | نظرات ()

مقادیر بالای بتاکاروتن ولیکوپن موجود در زردآلو باعث می شود غذای مفیدی برای حفظ سلامتی قلب باشد. این دو ماده بعنوان .....


ادامه مطلب
درباره : خواص مواد غذایی ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : زردآلو، , خواص خرمالو، , شیمی مواد غذایی، ,
بازدید : 547
تاریخ : چهارشنبه 21 تير 1391 زمان : 11:55 | نویسنده : محدثه گرزین | نظرات ()

صفحات سایت

تعداد صفحات : 3
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره سایت
ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به شما بازدیدكنندگان عزیز، این سایت متعلق به هیچ سازمانی نمیباشد و هدف از تشکیل این سایت گردآوری اطلاعات پایه و مورد نیاز برای دانشجویان رشته شیمی کاربردی می باشد . پست الکترونیک سایت برای برقراری ارتباط omid.alaedin@hotmail.com منتظر نظرات و انتقاد های شما هستیم .
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 800
کل نظرات : 987
آمار کاربران
تعداد اعضا : 10868

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 1,639
باردید دیروز : 6,933
گوگل امروز : 59
گوگل دیروز : 522
بازدید هفته : 17,859
بازدید ماه : 78,062
بازدید سال : 2,124,901
بازدید کلی : 7,754,806
اطلاعات کاربری

عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
موضوعات
شیمی
مطالب پربازدید
جستجو

کدهای اختصاصی
پشتیبانی
RSS

Powered By
Rozblog.Com
Translate : Enterweb.ir